4 rode paprika’s, 1 chilipeper en wat bouillon. Dat is (bijna) alles wat je nodig hebt voor deze oppe(p)per. En tussen ons: deze zuppa di peperone rosso is eigenlijk nóg lekkerder de dag nada...Read More
Melanzane alla parmigiana is een vegetarisch gerecht en bestaat uit slechts een paar ingrediënten, waarvan de aubergine (melanzane) en mozzarella de hoofdrollen spelen. En dat less more is, dat ...Read More
Doordeweeks is het voor mij meestal rennen en vliegen. Gemiddeld 10 uur per dag werken en reizen, sporten, etentjes met lieve vriendinnen, even tussendoor bij de familie langs. En dan moet er ook ...Read More
Hoezo, soep als voorgerecht?! Deze iets pittige Toscaanse Zuppa di pomodori verdient het om als hoofdgerecht te worden geserveerd. En ik beloof je: een kom hiervan doet je die zak Unox Tomatenso...Read More
Hebben jullie ook vaak oud brood over en geen eendjes in de buurt om te voeren? Ik gooi niet graag eten weg, dus als ik weer eens blijf zitten met een paar sneetjes witbrood of een halve ciabatta...Read More
Pasta alla Norma is een Siciliaanse klassieker, waarin aubergine de grote hoofdrol speelt. Het is een simpel gerecht, maar boordevol smaak. En die 200 gram groenten per dag? Die zijn gelijk √. Pas...Read More
Ontzettend simpel om te maken, deze gevulde courgettes. En lekker dat ze zijn! De hartige, iets krokante vulling geeft de courgette echt iets bijzonders. Houd je niet van courgette? Dan heb je geluk...Read More
De perfecte pesto is smeuïg, proeft naar verse basilicum en knoflook, en heeft nog een beetje een bite. Ik maak eens in de paar weken een goede pot van mijn favoriete groene pesto, zodat ik altijd...Read More
Na een drukke dag heb ik behoefte aan comfort food. Maar dan wel het soort dat binnen 20 minuten op tafel staat. En dat soort gerechten zijn nou verdomd lastig te vi...Read More
Naast Amaretti koekjes verzamel ik ook digitale cookies. Zo kun je deze site optimaal gebruiken. Als je deze website blijft gebruiken ga ik ervan uit dat je dat goed vindt. Ciao!Ok